Välkommen till min blog!

Nu postar jag mitt allra första inlägg i min blog. Här kommer jag att visa något exempel eller två av de bilder jag tagit. Kanske även fundera lite över fotografering i allmänhet.

I helgen som var tillbringade jag min tid med 65 andra tjejer i Stockholm och min favorithobby; scrapbooking, korttillverkning och smycketillverkning. Detta är något som ligger mig varmt om hjärtat och det blev inte så mycket fotograferande då, mest pyssel. Men under fredagen så köpte jag också en ny kamera, som en kompis sålde till mig begagnat.

Under helgen hade jag också ett mycket trevligt uppdrag (och en perfekt anledning att prova min nya kamera); nämligen att fotografera av en av mina pysselkompisar, Helena. Hon ville ha några fina porträttbilder av sig själv för framtida bruk. Så mitt första inlägg blir en bild på henne.

Helena Näslund

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e