Det är kul att skicka till labbet!

Lina och Henrik

Nu har jag fått en stor bildbeställning av mitt söta brudpar den 8:e april, Lina och Henrik. Det är alltid så spännande att se vad mina brudpar kommer att beställa när de väl får se bilderna. Tänk om de inte tycker om bilderna, eller om jag tänkt fel när jag fotat, osv. Men när det gäller Lina och Henrik så har jag absolut tänkt rätt, så det ska bli så kul att få skicka deras beställning till labbet och sedan få se resultatet innan jag skickar iväg bilderna till sitt nya hem!

Medan jag fixar med bilderna lyssnar jag på mitt favoritband Bo Kaspers Orkester på iTunes. Jag tröttnar aldrig på deras musik och den gör mig glad och pirrig! I mars hade jag den stora lyckan att fota dem under en spelning (tack Mats!), så som avslutning på denna dags blog så visar jag en bild som jag tog den 24:e mars.

Bo Kaspers Orkester

Liza - Snygga bilder som alltid gumman!! :)

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e