Rolig dag i studio

I lördags skulle jag ha fotat ett bröllop, men fick återbud; så jag var lite deppad över att jag inte fick åka till Stockholm och fota med min kompis Jannis. Men tack och lov finns det andra människor som har förmågan att göra en glad!

Jag gick för bara några veckor sedan med som gratismedlem på Modellbilder.se och hittade snabbt några likasinnade. Det blev en snabbsammankallad fototräff med modeller, fotografer och stylist. Vi var tre fotografer (varav två hade studioljus), två modeller och en stylist. Vilket lyft!

Jag har aldrig fotat i studio förut, men det hindrade mig inte och med hjälp av stöd och tips från Maria och Christer så fick jag ganska bra kläm på hur det fungerade rent tekniskt. Stylisten Mia V, var helt otroligt duktig och gjorde ett sagolikt jobb på de två modellerna, Eva-Marie N och Therese Ö.

Eva-Marie är rätt van att stå framför kameran så hon var rätt självgående och det var bara att knäppa bilder medan hon poserade. Therese var nybörjare och detta var första gången hon stod framför kameran och studioljus. Men det stoppade henne inte en sekund. Vilket jobb hon gjorde!

Här är två av mina allra bästa favoriter.

Eva-Marie N

Therese Ö

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e