Ett blött äventyr

Igår, lördag, fotade jag ett jättegulligt par från Luleå, Stina och Olof, som gifte sig vid Storforsen. Det hade regnat mycket, men vi hade tur som fick upphåll bland skurarna när vi skulle ta våra bilder. Däremot var det extremt halkigt att klättra omkring bland klipporna invid älven, även om det mest fanns fina spångar att gå på. Vid ett tillfälle – ungefär direkt efter att Stina varnat om hur halt det var – så gled vänsterfoten under mig och jag föll handlöst framåt, med kamera i hand. Ben som skulle hjälpa mig upp halkade också, så han föll också handlöst, med den andra kameran i handen.

Lyckligtvis klarade sig båda kamerorna undan med blotta förskräckelsen, liksom Ben och jag. Idag söndag har jag dock träningsvärk lite här och var, i muskler som jag lyckats sträcka under fallet. Men inget brutet, och det är det viktigaste!

Bjuder på två smakprov från gårdagen, har inte hunnit redigera bilderna, då jag ska förbereda inför Kanadaresan nästa vecka (vi åker den 25:e). Jag kommer troligen att skriva min reseblogg på annat ställe, men har jag några riktigt bra bilder så postar jag nog något i denna blogg.

Stina och Ola

Stina och Ola

PS, om någon undrar varför jag inte längre har min lila logotype under bilden, så leker jag med nya idéer till logotyper och provar mig fram lite. Det är dock jag som tagit bilderna – som vanligt!

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e