Mina pysselkompisar

Jag är inte bara fotograf, jag pysslar också. En liten lek på den gamla reklamen om blöjor (tror jag det var). I veckan som gått har det varit hektiskt med att förbereda inför den månadslånga vistelsen i Kanada. Men jag har ändå haft möjlighet att träffa lite kompisar. Bland annat kom min kompis Anna (vars bröllop jag fotade förra sommaren) på besök en sväng och sen på tisdagkväll kom min kompis Annika upp från Umeå också. Annika behövde vila ut, och det gör man bäst med en stressad person som har massor att göra och samtidigt försöker packa resväskor. *fniss* Nä, Annika är toppen, hon höll mig på gott humör precis hela tiden och vi fick faktiskt tid att pyssla lite också, bland annat för Belimi där vi båda är designteam.

Nåja, jag ska inte prata så mycket mer. Tänkte jag kunde tipsa om stället där jag skriver min reseblogg när jag är ute på resa (har precis uppdaterat med ett första inlägg). Förra resan var över jul och nyår, så det är bara att hålla utkik efter nya äventyr där. Min reseblogg.Nedanstående bilder är alltså på mina pysselkompisar (och goda vänner) Anna och Annnika. Är de inte söta så säg? *sänder goa kramar över cyberrymden* Kommer att sakna er tjejer!

Anna:

Anna

Annika:

Annika

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e