En norsk gutt och svensk skärgårdsö

….plus en svensk brud förstås. Detta var förutsättningarna den 21 juli 2007 när jag fotade mitt gulliga par Maria och Harald utanför Rosvik. De vigdes på Marias fars sommarställe, en riktigt härlig oas. Gästerna kördes med båt från hamnen till bryggan och sedan bjöds det på tilltugg och något att dricka tills bruden anlände med båt till vigseln.

Maria och Harald

Harald är en stolt befälsutbildare i Norge, så han hade på sig sin fina paraddräkt, medan Maria var klassiskt vacker i en rak klänning. Efter den trevliga vigseln och brudskål med ytterligare tilltugg så begav sig sedan gästerna tillbaka till fastlandet igen, medan vi tog några ytterligare bilder.

Maria och Harald

När vi var klara och blev tillbakaskjutsade fick vi veta att Marias pappa ordnat en liten överraskning för brudparet när de skulle bege sig till bröllopsfestsen. inte undra på att brudens far inte hade så bråttom att bli av med oss, för han hade fixat en helikopter som skulle flyga dem till Luleå! Superhäftigt!!!

Maria och Harald

Grattis Harald och Maria! Era bilder kommer så småningom att finnas på hemsidan, men jag hoppas ni nu njuter av er sköna bröllopsresa!

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e