Emma och Per

Jag hade ytterligare ett brudpar den 18 augusti, Emma och Per, som gifte sig i Domkyrkan i Luleå. Vi träffades nedanför Länsstyrelsen (vid varvet) för att ta några porträttbilder innan vi åkte till kyrkan.Vi hade extrem tur med vädret då det hade regnat tidigare, när jag fotade Janette och Anders. Precis när vi var klara och satt i bilen för att åka till kyrkan så öppnade sig himlen. Det var som en dusch och det verkligen vräkte ner! På något sätt lyckades vi få in Emma och Per torrskodda i kyrkan innan vi själva lite mer blöta kunde placera oss för att fota vigseln.

Det var en mycket fin vigsel och det blev några tårar när de söta flickorna sjöng för brudparet. När vi sedan kom ut på kyrkbacken hade regnet upphört och solen tittade fram igen, som på beställning. Istället regnade det ris över brudparet, så pass att Emma tyckte hon inte hade fått nog med ris innanför klänningen, och bad att få lite påfyllning.

Tack Emma och Per för en trevlig dag och att vi fick vara med och dela den med er!

Emma och Per

Emma och Per

Emma och Per

Emma och Per

Emma Aludden - Och TACK till en fantastisk fotograf!!!!

Puggo med P - Underbar sida, fantastiska bilder och vilka härliga kommenterar!

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e