Min syster Anja

Under helgen har min syster Anja varit på besök (tillsammans med min pappa och hans nya fru). Jag tycker min syster är så otroligt vacker, även om vi är släkt och jag är väldigt partisk. Då vi träffas så sällan ville jag gärna fota henne lite och hon tyckte att det skulle vara kul också att bli fotad. Allt blir så mycket lättare när de jag fotar vill att jag ska fota dem (fast jag har tack och lov tur med villiga offer!). Här är ett litet urval av de bilder vi tog igår, lördag den 8 september.

Anja Holmström

Anja Holmström

Anja Holmström

Anja Holmström

Liza - Åh så fin syster du har! Bilderna blev väldigt bra tycker jag!!

Elina - Så fina bilder. Jag älskar de blå-tröna tonerna och känslan av kyla.

leigh miller - great images petra! im sad i cant read your blog :(

Michele Stapleton - Beautiful blog. Too bad it doesn’t have subtitles in English. :(

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e