Cecilia och Joel

Den 26 juli gifte sig Cecilia och Joel i Hortlax kyrka utanför Piteå. Vi åkte ut till Swensbylida för att fota lite och vi fick verkligen kämpa emot solen, men hellre det än regn! Vi använde faktiskt ett av mina paraplyer som parasoll ett tag, för det var väldigt starka skuggor.

Jag hade dessutom hade det stora nöjet att även få fota Cecilia och Joels vigsel. Det var en jättekul vigsel och det berodde kanske mest på att organisten spelade en aning fel på ingångsmarschen, så att vi alla började fnissa rejält. Sedan glömde Cecilia bort delar av Joels namn, vilket såklart också orsakade en del fniss. I övrigt flöt vigseln på precis som den skulle och det var både vacker sång och en vacker vigsel, med några fniss emellanåt. 

Här kommer ett litet smakprov från dagen. Det finns förstås många fler bilder (som alltid), men jag kan ju inte avslöja allt, då inte blir någon överraskning sen när brudparet får se bilderna i sitt galleri så småningom.

Många gratulationer och lyckönskningar och framförallt tack för att jag fick vara med på er stora dag, för alla goda skratt, och tack för er omtanke och vänskap.

Catta - Efter att ganska länge ha följt din blogg och alla vackra foton med humor, känsla och glädje har jag nu gett dig en utmärkelse på min blogg. Tycker att så många som möjligt i Pite- trakten ska få se dina bilder! Catta

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e