Blog Love

Svenska: Något som Becker lärde ut på seminariet i Stockholm var att man skulle ge “Blog Love” till sina vänner. Eller kanske heter det [b]log love, om det ska passa med Beckers tema. Ett ypperligt tillfälle för att ge Blog Love kom idag när Justin Jägare på Danielphoto skickade mig några bilder på Becker, Jessica Claire och mig själv.

Becker postade förresten några roliga bilder som deltagarna skickat till honom på sin blogg, så jag ger honom lite extra Blog Love idag. Och givetvis måste Justin få massor med Blog Love, för han håller precis på att starta sin nya blog, som du kommer att hittar här: http://www.danielphotoblog.com/

EnglishBecker taught us to give “Blog Love” to all our friends. Or maybe it should be called [b]log love, if it’s going to fit Beckers theme. So this is a perfect time to give some Blog Love, as Justin Jägare at Danielphoto just sent me some photo’s he took of Becker, Jessica Claire and me.

Becker posted some fun images on his blog that the participants at his workshop had sent him, so this is a perfect time to give him some extra Blog Love today. And of course Justin has to get some Blog Love too, because he’s just starting up his new blog, that you’ll find here: http://www.danielphotoblog.com/

becker_jessica_01becker_jessica_02

Eva Johansson - Störtsköna bilder Petra!!! *LOL*

Nouna - Störtsköna bilder! Diggar särskilt gruppbilden. Fasen, borde fixat en bild på mig med Becker och Jessica.

Justin - …this was a lot of fun…it was to have yo there and thanks for the [b]log love;)

Annelie - Fina bilder du har på din sida Petra! Kolla in detta: http://www.carolinochadam.se (klicka på Visa filmen)

Petra Hall - Tack Annelie för länken. Jag skrattade så gott åt filmen. Vilket busigt par! :)

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e