Gott nytt 2010!

Jag vill önska alla mina läsare ett riktigt Gott Nytt 2010! Jag ser verkligen fram emot det nya året och nya utmaningar. För mig innebär 2010 inte bara ett nytt spännande år för att fota bröllop. Jag håller också på med lite annat (om någon undrar varför jag inte postar varje vecka). Bland annat översätter jag ett antal böcker just nu, jag ska också gå en ny kurs under våren, och så skriver  jag som vanligt artiklar för tidningen Fotosidan förstås.

Mitt första inlägg för 2010 borde också innehålla den ack så viktiga prislistan för 2010. Den har fått en liten kosmetisk ansiktslyftning, men priserna är desamma som förra året (som utlovat). Ni kan ladda ner prislistan här (i PDF-format på 242 KB).

Nästa vecka åker jag till Nashville, USA, på konferens för bröllopsfotografer runt om i världen. Jag kommer att “gnugga axlar” med de stora i branschen och jag hoppas kunna komma hem med massor med inspiration och spännande sätt att fota bröllop på. Jag hoppas också kunna hinna posta lite bilder från den “Shoot Out” som vi kommer att ha nästa helg. Men jag lovar inget säkert då schemat är späckat!

Sue Semple - Shem and Tina’s first year anniversary is fast approaching and I wished to send a sincere thank you for the wonderful photographic record you prepared of their wedding (7/03/09). We have received the wonderful book of the event via a visit from Tina’s Mother. Your work is truly exceptional and has been enjoyed and commented upon by all the Australians we have shown.
When entering your site I was delighted to note that they appear on your 2010 page. They are a very happy , busy and delightful couple. Thank you for your very sensitive and thoughful portrayal of their special day.
Cheers
Sue Semple ( mother of Shem)

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e