Nashville, ett ställe inte bara för musik

Svenska: I fredags anlände jag i Nashville för en konferens för bröllopsfotografer, som hålls av ett forum jag är medlem på. I denna världskända musikstad hade en liten informell fotografering under lördagen med av de lokala förmågorna som hade fixat fram modeller och dylikt. Riktigt kul. Här nedan följer ett smakprov. Resten skriver jag på engelska då många inte kunde komma och kanske gillar att titta på mina bilder.

English: I arrived safely on Friday in the cold but wonderful music city of Nashville, and on Saturday it was the awesome shootout with Chuck Ärlund and Barry Davis and five very gorgeous models. We didn’t have time to shoot at both locations (but we were happy as it were anyway), but Chuck and Barry had picked out two awesome locations!

The models were beyond beautiful and very nice to work with, even with the 30photographers. We played a lot with video lights (which was new to me) and natural lights and we did learn a lot from each other, and especially afterwards at the Wine Loft where we could see a handful of each photographer’s images. Funny enough (or good enough) we did mix things up very well, and had unique images, even if we shot the same model in the same location). Here’s a few samples from the shootout. I hope you enjoy them!

Justin Jagare - …man I am so jealous right now!!! I hope you are having fun and soaking it all in…we will have to play as soon as you get back!

Lisa – InkyWings - oh vilka underbara bilder!
Kan gissa att det är otroligt spännande att vara där. ;-)

Ellen - Beautiful images, Petra! It was a total blast, wasn’t it! Can’t wait to see what we got.

Gunnar Holmström - Var i världen du än råkar vara
tar du bilder så rasande rara!
Bättre och bättre blir Du hela tiden
om det finns något tak vet i friden?
Gjorde jag bilder hälften så bra som Du
rik som ett målartroll vore jag väl nu!

Maria Berg - Vad fantastisk kul att komma iväg så och få träffa likasinnade och lära sig.
Jag är helt ny i branschen och har MASSOR att lära mig, skall lägga upp din sida som inspiration.

Jag skulle inte få för att “låna” någon annans bild för att sälja mig – då kan jag ju inte producera en sådan bild själv om jag väl får jobbet och då har man ju inga nöjda kunder… en tanke eftersom jag hittade hit från Pingpong.
MB

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e