Svår abstinens!

Jag har allvarlig fotoabstinens. Jag har inte fotat på evigheter, utan suttit framför datorn i princip sedan i januari och översatt böcker. Det är mitt glamorösa liv.:D

Nu tycker jag väldigt mycket om att översätta böcker, annars skulle jag ju inte göra det Men jag tycker det är ännu roligare att fotografera. I vinter har jag inte haft möjlighet dock, trots det härliga vintervädret. Men förhoppningsvis ligger snön kvar en liten stund till.

När det blev som mest akut så improviserade jag en liten studio i köket. Dvs jag satte upp en svart bakgrund av några svarta papper, ställde fram en blomma och använda lite videoljus för att belysa blommorna, och sedan tog jag några snabba bilder.

Det blev rätt dramatiskt ljus, vilket jag gillar. Och den värsta fotoklådan är över (men bara nästan!). Det är roligare att fota människor!:D

Nu får jag återgå till grottekvarnen och översätta fler böcker. Jag håller för tillfället på med boken Fotografens ögonblick av Joe McNally. En väldigt intressant bok.

Här är några andra av de böcker jag har översatt (länkarna går till Adlibris):

Då jag översatt många fler böcker, men  då inte alla är aktuella längre, så listar jag dem inte här. Totalt har det blivit 11 böcker, så vitt jag kan komma ihåg i alla fall.:D

Tanja - Så bra bøker du hav oversatt :) og blomster bildene ble super flotte. Er enig da, det er mest moro å ta bilder av mennesker.. men man tager hva man haver
ha en flott helg

Gunnar Holmström - Jo, nog vet jag hur det är att förhålla sig till grottekvarnen! Jag, som ju formellt har rätten att njuta av pensionärens lättja, kan inte hålla mig borta och måste veva ett par varv på kvarnen lite nu och då. Men man får väl vara glad att det ännu finns en kvarn som vill ha mig vevandes…
Tack för de vackra blomsterbilderna!

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e