Bröllopsmässa i Öjebyn

Igår, lördag den 27:e mars var det en bröllopsmässa på Gästgivaregatan i Öjebyn. Det var jättekul att vara där (och min första mässa någonsin!) och träffa både brudpar och andra som jobbar med bröllop i stan.

Gästgivaregatan (med Bryggargatan som ägare) hade öppnat deras vackra lokaler för oss andra, med Sarah som värdinna. Tillsammans med Bryggmans Trädgård hade de dekorerat flera bord i olika vackra teman. Det var verkligen mums för ögat.

Sivs Ur och Guld var också där och visade upp ett urval med vackra bröllopssmycken. Det var svårt att koncentrera med så mycket “bling” minsann! Maria från Hårstudion var förstås också där och var till god hjälp för brudar som undrade vad de kunde göra med sitt hår.

En härlig trio med Nanna (sång), Louise (violin) och Linda (harpa) spelade vackert medan modellen Emelie gick runt rummet med vackra klänningar från Cinderella. Själv blev jag galet förtjust i klänningen med svart spets och vill äga den, bara för att den är så vacker (att jag inte kommer i den är ovidkommande *fniss*).

Det kom inte jättemånga besökare, kanske beroende på snövädret, men de som kom var trevliga och nyfikna! Dessutom fick jag träffa ett av mina brudpar som hade bokat mig, så jag fick passa på att titta på dem och oj vilket vackert par. Nu måste jag minsann skärpa mig så jag gör dem rättvisa!:D

Här nedan följer ett antal bilder från dagen, och framförallt en fest för ögat med alla vackra dukningar!

Tips: Tisdagen den 27:e april har ni ytterligare en chans att träffa några av ovanstående personer, tillsammans med mig, på Piteå Stadshotell. Där bjuds på lite gott och blandat i hotellets vackra lokaler. Vi träffas mellan klockan 19.00 och 21.00.

Lina - Magiskt vackra bilder – så otroligt fina!
Bröllopsfeber är aldrig fel och jisses så vackra buketter. Och brudar. :)

Jag ska maila dig. Vår lilla träff blev ju aldrig av, men kanske ny inspiration i vår leder oss hela vägen fram. Skulle också gärna klämma och känna på din kamera – jag ska själv köpa en 5D markII och vill minnas att det är den du “kör” med.

Hoppad du får en solig och fin helg!
Kram
Lina

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e