England – Bilar och ännu fler bilar

Innan vi lämnade Annika och Adam i Coventry, tog Adam och Annika oss för en publunch och sedan till ett motormuseum i Warwickshire (tror jag det hette). Dock hann vi inte med Jaguars eget museum, så vi såg inte många Jaguarer (Adam jobbar för Jaguar och Range Rover), utan vi nöjde oss med detta roliga museum för motorintresserade. Och många bilar fanns det!:D

Jag får väl erkänna att jag kanske inte är superförtjust i bilar, men det var ändå riktigt kul att se alla vackra detaljer som lades ner på bilarna i bilens barndom, och Erkki tyckte det var väldigt intressant. Här följer ett axlplock av något av det vi såg. Jag valde att redigera alla bilder med en liten gammal ton, mest för att sätta stämningen lite.

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e