En Cool bild!

Måste bara få skryta lite, då en av mina bilder blivit publicerad på fotografen Cory Parris blog The Wedding Photography Project, som vill hjälpa att utveckla bröllopsfotografer genom artiklar och tävlingar där deltagarna i tävlingarna bidrar med en bild och berättar hur de gjort för att ta bilden.

Cory uppmanade medlemmarna på ett forum jag är med i att skicka in bilder med temat A Cool Photo, bidragen tävlar sedan om att vinna en Boda Bag (väska) som är anpassad helt för bröllopsfotografer.

Mitt bidrag kan du se och läsa här: A VERY Cool Photo Entry

För er som inte orkar klicka på länken, men ändå vill se den coola bilden, ser den här nedan. Å ni märker att jag leker med ny logotype igen och en ny ram. Jag kan verkligen inte bestämma mig!

Maria och David

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e