En kul dag i Kanada

Jag har glömt att skriva om den otroligt roliga dag jag hade i Kanada den 15 juni, när jag fick förmånen att fotografera med en av mina absoluta favoritfotografer, Mark Ridout.

Eftersom Mark bor i Kanada har vi bara haft kontakt via Internet och när han fick veta att jag skulle besöka mina svärföräldrar under en månad i juni bjöd han in mig att fota med honom när han hade ett jobb i närheten av svärföräldrarna.

Det var ett helt underbart par som gifte sig, och Mark och hans fru, Chantal, tog väl hand om mig, liksom deras brudpar. Det var en dag full med skratt och glädje. Trots den tryckande värmen så var det ingen som led i den. Solen gassade verkligen, men det ökade bara humöret på alla.

Vi fotade i något som heter Niagara-On-The-Lake, vilket är en gammal historisk stad i Niagararegionen. Där låg en gång i tiden även Kanadas huvudstad, innan de flyttade den till Ottawa. Staden har många vackra byggnader och landmärken. Mark ville att vi skulle ut och fota mitt på gatan, för att stoppa trafiken, som han sa. Det gjorde vi!

Jag lärde mig massor denna dag, och jag tror att jag fått med mig många lärdommar som jag kan dra nytta av nu i sommar. Här nedan syns en bild av många. Fler kommer kanske upp på bloggen senare, men nu ska jag förbereda mig inför mitt äventyr i morgon, dagen med turdatumet 070707.

Foto med Mark

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e