Ligger lite efter

Sommaren är en spännande men väldigt hektiskt tid, då det är så många bröllop. Nu har jag inte uppdaterat bloggen på väldigt länge, så jag tänkte att jag måste ju göra det. Jag har fotat några bröllop sedan sist och håller på för fullt med att redigera bilderna från dem, så att de kommer upp på hemsidan så snart som möjligt.

Vill bara visa bilder från det bröllop jag nu redigerar, mitt söta och väldigt vackra par Maria och Andreas, som gifte sig på det magiska datumet den 7/7 2007. Trots regn så fick vi underbart fina bilder. Tack för att jag fick dela er dag med er! *kramar*

Maria och Andreas

Maria och Andreas

Maria gjorde även en boudiorsession hos mig i våras, som överraskning till Andreas som morgongåva. Jag bjuder även på ett smakprov från den sessionen. Tack Maria för att du bjuder så på dig själv och är en sån härlig människa. Du är både vacker på insidan och utsidan. Jag är så glad som fått dig som vän!

Boudoir, Mia

Boudoir, Mia

Liza - Underbart vackra bilder och de ser så lyckliga ut tillsammans! Svartvitt är snyggast, absolut!

Cissi - Fiiint!! Som alltid då förstås =)

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e