Testing testing…. 1, 2, 3

Detta är ett testinlägg som mest troligt kommer att försvinna (eller redigeras bort). Jag testar om uppladdningen av flera bilder samtidigt fungerar. Jag har fått indikationer av andra att det kanske inte skulle fungera. Så därför visar jag här upp några bilder jag tagit med mitt nya objektiv (Canon 50/1.2L) samtidigt som jag får visa upp lite bilder på mina katter. De är rätt roliga att fotografera, för de ser alltid så olika ut. Ibland jättesöta, ibland helt ofantligt upprörda över att bli fotade.:D
Suzy

Sam

Jag tog en bild på mamma också (notera det korta skärpedjupet, bara ögonen är skarpa) och en jättesnygg pappersblomma jag fick av min kompis Malin i Göteborg.

Mamma och blomma

Kim Calakoutis - What great Blue Eyes!

Mark - I have no idea what you said, but the cat is cute and your mum (?) looks like a nice person. :) We had a Siamese when I was a kid and she was such a lovely pet.

Herr & Fru i Juni - Ojojoj vilka blå ögon =)

Bia - Wow så många fina foton du har i bloggen!
Katten har lika blå ögon som mitt barnbarn!
(Och som magister Mattias…)

David Murray - Petra,

YOU ROCK! Wish that I could say that in Swedish.

Tac,

david

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e