Carola & Niclas

På midsommarafton, dvs den 20 juni på årets längsta dag, gifte sig Carola och Niklas i Öjeby kyrka utanför Piteå. Även om dagen var grå och det faktiskt också regnade, hade vi väldigt tur med vädret, för det började regna när vi nästan var klara med porträttbilderna och pågick sedan under vigseln. Efter vigseln hade det slutat regna och ännu senare på kvällen tittade solen fram också. Så detta blir ett lyckat äktenskap då regn i brudkronan betyder pengar där jag kommer ifrån (jag är född i Ångermanland).

Vi började med en improviserad “första träff” ute på Swensbylida där de skulle hålla sin bröllopsfest (och där vi även tog porträttbilderna). Då Niclas inte hade sett sin brud i klänningen tidigare och jag gärna ville att detta skulle bli något speciellt för brudparet, ställde vi Niclas med ryggen mot Carola när hon steg ur bilen och sedan fick hon gå fram och knacka honom på axeln så att han fick vända sig om och se sin brud.

Sedan tog vi lite porträtt innan vi åkte vidare till kyrkan för vigsel och dop av lille Jimmy. Det vara honom jag fotade för några månader sedan när han var nästan nyckläckt! Han sa förövrigt inte ett pip när han fick vatten på huvudet, han är så söt och tålig denna lille pojke.

Det är jättesvårt att välja ut bara några få bilder från dagen, men här kommer ett gäng. Det finns otroligt många bilder, så Carola och Niclas har mycket att se fram emot!:D

Den här blilden måste jag bara berätta om lite. Det var meningen att vi skulle ta lite bilder på familjen efter ceremonin. så att vi fick med både brudparet, nydöpta Jimmy och storebror Simon på samma bild. Men Simon var inte riktigt på humör att fotas, så jag la in denna bild som lite humor, för det var lite typiskt för Simon under dagen, han sprang mest omkring had hade otroligt kul!

Ett stort grattis från oss båda och tack Carola och Niclas för att vi fick vara med er under en del av er stora dag. Vi är övertygade om att detta inte är sista gången vi träffas!

Benny Ottosson - Fina bilder som vanligt Petra. Fräcka texturbilder också :-)

Hoppas du hade en bra midsommarafton, trots jobb :-)

God fortsättning på helgen.

/Benny

Tiffany Izatt - you have some really great stuff, i really like the boquet with her hands detail shot.

Britney - The groom’s jacket is awesome! I like the photo under the umbrella as well. Nicely done!

Jeannie - Lovely, inspiring images as usual! I just love your lighting, contrast and vivid colors! The bride’s bouquet is gorgeous and unique.

Nikki McLeod - Beautiful work Petra!

leigh miller - petra i love your use of textures here. and way to see great light! awesome!!!

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e