Linda och Ralf

Lördagen den 5 juli gifte sig Linda och Ralf i Luleå domkyrka. Detta underbara par, som verkligen är fulla av kärlek till varandra och även till sin omgivning, träffade jag faktiskt två gånger redan för 2 år sedan då två av deras vänner gifte sig i Hortlax kyrka under den sommaren. Så därför blev jag så otroligt glad när jag blev tillfrågad att få fota även deras bröllop.

Linda varnade mig innan att hon alltid ser så rädd ut på bilder tagna av henne, men jag tror nog jag har bevisat att hon ser väldigt naturlig ut och inte det minsta rädd (och med en sån trygg kille som Ralf bredvid sig är det kanske inte så svårt!) Jag har så många fantastiska bilder från vår fotosession att jag inte vill avslöja precis allt, men några smakprov får ni här, då det bara inte går att låta bli att visa vilket vackert par Linda och Ralf är.

Efter fotograferingen var det då dags för vigseln, och till allas överraskning så sjöng Linda en sång för Ralf. Jag måste erkänna att jag fick kämpa rejält mot tårarna, för Linda sjunger så vackert och hon sjöng även på sina väninnors bröllop för två år sedan. Jag fick gåshud över hela kroppen och det var så fantastiskt vackert!

Det finns så många härliga bilder även från vigseln, men jag har inte möjlighet att visa allt. Däremot kan jag lova att det finns många härliga guldkorn även där. Efter ett formligen ösregn av ris efter vigseln var brudparet lättade över att de nu var herr och fru, och jag tror den sista bilden här får visa vilken genuin glädje detta par har.

Ett stort grattis till er båda önskar jag er från djupet av mitt hjärta! Det var så kul att få vara med er idag. Tack!

Diana - Petra, dina bilder är alltid så otroligt fina!! De visar alltid den där speciella bröllopskänslan som gör att jag (som älskar bröllop) får rysningar! Du är så duktig!!!!

Britta - Verkligen underbara bilder på Linda och Ralf!
Du är verkligen proffsig Petra!

Cissi - Jättefina bilder, blir alldeles glad när jag ser dom!

Béatrice Karjalainen - Åh vilka underbara bilder på Ralf & Linda. Håller med dig om det du skrev i texten, de är verkligen ett par som utstrålar kärlek.

På bröllopet kunde jag för mitt liv inte komma på vad jag kände igen dig från men nu när jag läste att det är du som har pyssel.net så trillade 50-öringen ner.

/Bea (som har Pärlplatsen)

Charmproppen Lucas » Petra Halls blogg - [...] sensommaren fick jag i uppdrag att fota lille Lucas, son till ett av mina brudpar från 2008, Linda och Ralf. De kom ner från Luleå för att fotas, och det är inte svårt att bli kär i en sån sötnos som [...]

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e