Linda och Micke

Igår, den 12 juli, gifte sig Linda och Micke i Öjeby kyrka. Då de skulle ha festen i Jävre (några mil söder om Piteå), så bestämde vi att ta lite bilder i Jävre Hamn. Det var strålande sol och underbart sommarväder! Dock skojade jag lite (med ett gryn av sanning) att det var ett hemskt väder – för mig som fotograf, då det blir så himla starka skuggor. Men vi lyckades ändå fånga många fina bilder, så jag tror nog det blev bra ändå. Här kommer ett litet smakprov från vår fotosession kring fyren i Jävre Hamn.

Många lyckönskningar till er båda och hoppas ni får en underbar bröllopsresa! Vi hörs av när ni kommit hem.:D

Benny Ottosson - Fantastiskt fina bilder Petra. Som vanligt härlig skärpa och krispiga färger. Och ett par riktigt tuffa texturer också :-) Kanonbra!

/Benny

Maria - Hej hopp! Oj vad fina bilder det blev. Både detta bröllop och det förra som jag inte kommenterat tidigare. Way to go!

Blissan - Önskar er all lycka. Grattis!
Vilka underbara bilder, så fina. Jag blir så glad.
Njut av er härliga semester!
Kram Blissan (Mickes skrivbordsgranne)

Petra Halls blogg » Annons i Bröllopstrender - [...] vackra paret i annonsen är mitt brudpar från den 12 juli, Linda och Micke. Visst är de söta?!! Så ett extra tack till dem för att jag fick använda dem som mina modeller [...]

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e