Pia och Urban

Det magiska datumet 8 augusti (dvs 080808) var inte bara då OS invigdes i Peking, utan det var också det magiska datumet då Pia och Urban gifte sig i Överluleå kyrka i Boden. Och får jag säga det själv så tycker jag nog Pia och Urbans bröllop var mycket roligare! 

Vi började dagen med att möta upp Pia och Urban när de gjorde sig i ordning, Pia i en vacker klänning (från Australien, skor från England, hårnårlar från Hong Kong, boleron från USA och såklart underkjolen från Kina, rena OS-stämningen på hela henne) och Urban i en ståtlig uniform. Man kan ju bli kär för mindre! Och kära det var de verkligen! Urban sa flera gånger att han var tokkär i Pia och det förstår jag, för hon är fantastiskt gullig!

När förberedelserna var klara åkte vi ut för att fota lite kring ett område nära regementet där de senare också skulle ha sin bröllopsfest. Vi fick lite bråttom så vi hann inte riktigt ta så många bilder som jag önskade vid mässen, men en å annan bild blev det i alla fall som jag blev nöjd med.

Själva vigseln var full av glädje och kärlek och det var en härlig upplevelse att fota i Överluleå kyrka, som jag inte tidigare fotat i. Efter vigseln gick brudparet genom en vacker svärdshäck som några kollegor till Urban ställde upp på. Det var så stiligt att se dessa män i sina uniformer.

Jag tror nog jag slagit rekord i bilder på bloggen denna gång, men det var svårt att sortera ut bara några få bilder. Och många fler bilder finns det också, så för Pia och Urban finns det mycket att se fram emot lite längre fram.

Tack Pia och Urban för att jag fick dela er dag med er och jag önskar er all lycka i framtiden!

Jenny Blad - underbara bilder!

Maria - Underbara, underbara bilder. Kan inte få nog….
Du är så otroligt duktig och vilket brudpar sedan. Så fina.

Maria

Linnéa - Känslan i sista bilden var ju awesome! Och den svartvita, ljusa bilden där bruden posar framför fönstret var också great success! :)

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e