Annika och Adam

Svenska: Den 23 augusti gifte sig en av mina bästa kompisar Annika med sin engelsman Adam i Allingsås några mil utanför Göteborg. Jag hade den stora äran att fota dem under hela dagen, och till min hjälp hade jag en fotografkollega från England, Zoe Richards (som också postat lite bilder på sin blogg). Jag bjuder här på ett väldigt litet smakprov med bilder på bloggen, då det finns så många bilder från dagen – så istället för att posta en miljon eller två här, så har jag sammanställt ett litet bildspel i slutet av inlägget här (det kan ta en stund att ladda in).

English: On August 23rd, one of my best friends Annika married her Englishman Adam in Allingsås in south of Sweden. I had the great honour to photograph them during their day, and to my help I had a colleague from England, Zoe Richards (who also has posted some images on her blog). I offer a very small sample of images on the blog as there was so many great images – so instead of posting a gazillion of them here, I’ve put together a little slideshow in the end of this post (it can take time to load).

Svenska: Tack Annika och Adam för att jag fick dela er stora dag med er! Tack också till era fina familjer och vänner som gjorde dagen ännu mycket trevligare och roligare! Ett extra tack till min vän Zoe för att du fans där för mig. Du är i all mening min kosmiska tvilling och jag hade aldrig klarat detta utan dig!

English: Thank you Annika and Adam for letting me share your big day with you! Thanks to your wonderful families and friends as well, who made the day even more nice and funny! An extra thanks to my friend Zoe for being there for me. You are a true cosmic twin of mine and I would not have manage without you!

Nina - Tack för sist! Trevligt att råkas.

WOW, Petra – du har verkligen överträffat dig själv här! UNDERBARA BILDER!!! Fick gåshud på armarna och ena lyckotåren efter den andra trillade när jag såg bildspelet. TACK för att du delar med dig av dina fina bilder. Vilket fantastiskt jobb du har gjort. Hoppas att du hann festa och njuta lite också!

Kram,
Nina

Zoe - Wonderful slideshow Petra! Just makes me want to be there all over again! I had a fantastic time, and feel very privileged to have been part of the day. Thank you!

Jeez - Petra! Åh, vilka fina bilder! OCh vad roligt att du verkligen ÄR fotograf så här hundra år efter BT :-)

Knin - *sniff* Helt underbara bilder! Vilket vackert par, vilken vacker familj, vilka vackra vänner, vilken underbart vacker dag! När Adam och Annika ser på varandra så lyser det verkligen äkta kärlek om dem!

Helena - Åh vilka fina bilder! Har spanat in typ hela din site och tycker nästan att det är synd att man redan är gift… :-) Men bara nästan. Tror att vi gifte oss samma år 2002, för jag hängde en del på BT samtidigt som dig.
Hoppas att allt är bra med dig. Har märkt att du inte har uppdaterat på ett tag.
MVH
Helena

Linnéa - Porträttbilden där hon blundar uppe till vänster och den svartvita/sepiationerade trapp-bilden var awesome!

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e