Tävlingen 09-09-09

Äntligen är det den 9 september 2009 och med de magiska talen 09-09-09 kl 09:09.:D

Talet 9 har alltid haft en stor betydelse i olika sammanhang. Innan 2006 hade vi till exempel nio planeter (innan Pluto blev degragerad). I Hinduismen är talet 9 ansett som en komplett, perfekt och gudomlig siffra därför att den representerar slutet av en cykel i decimalsystemet, vars ursprung föddes 3.000 år före Kristi födelse. Nio är också viktigt inom den nordiska mytologin, då Oden hängde i askträdet i nio dagar för att lära sig runorna. Inom numerologin är nio bara otur om du är japan, då teckenet för nio låter som ordet “smärta”, medan talet nio är symbolen för den kinesiska draken och dess symbolik för magi och styrka. Mer om siffran 9 kan du läsa på Wikipedia.

Men nu till tävlingen!

contest090909

Precis som annonsen här ovan säger, så går tävlingen ut på att ni kan vinna en kraftigt reducerad fotosession med mig med temat “lifestyle”. Vilket kan anses som en förlovningssession med det blivande brudparet innan vigseln (även om ni redan är förlovade), med bilder som kanske kan användas till bröllopsinbjudningar, som signatur- eller gästbok på bröllopet, osv.

Vinsten, med det magiska talet 9 (jag måste ju fortsätta trenden med nior), består av en session på 90 minuter, fast rent praktiskt blir det istället 2 timmar, plus 9 fotokopior i formatet 10 x 15 cm. Ordinarie pris för en sådan session kostar 3.300 kr, men för vinnaren kostar sessionen bara 999 kr.

Tävlingskrav: Ni ska gifta er någon gång under 2010 (extra poäng får ni om det blir söndag den 10/10). Ni behöver inte boka mig som er bröllopsfotograf (även om jag såklart gärna även vill fota ert bröllop också!) och jag vill att ni skriver en berättelse om hur ni möttes och varför just ni ska vinna denna kraftigt rabatterade lifestyle fotosession, minst 999 tecken eller max 9.000 tecken. Ni måste också bo inom rimligt avstånd från Piteå (annars tillkommer reseersättning), eller kunna ta er till Piteå för sessionen.

Jag väljer ut det vinnande bidraget utifrån hur väl skrivet det är. Humor är ett plus!  Jag väljer också ut de 9 bästa bilderna från sessionen, som också kommer att publiceras här på bloggen. Vill ni beställa fler bilder får ni givetvis det, och vi kan säkert hitta på någon bra rabatt om ni väljer att köpa alla bilder digitalt. Väljer ni att göra en signaturbok/gästbok till bröllopet så går även det, och då också till ett häftigt rabatterat pris (gissa priset om ni kan!)

Själva fotograferingen av sessionen sker när vi har möjlighet och det är väder. Dock senast 2 månader före ert bröllop om ni vill använda bilderna till en signatur- eller gästbok, då en sådan tar lite tid att producera.

Bidragen ska vara mig senast till handa den 10/10 2009 (om en månad alltså). Skicka dem via kontaktformuläret här ovanför till höger på bloggen.

Lycka till!!

Anna - så coolt att se att du vann på totally rad bloggen :D tyckte jag kände igen namnet, och ja, vi läste moderskeppets kurs tillsammans förra våren :D

Höstens frukter » Petra Halls blogg - [...] Tävlingen 09-09-09 [...]

Nyheter inför 2010 » Petra Halls blogg - [...] Tävlingen 09-09-09 [...]

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e