5 generationer

Den 1 november hade jag det stora nöjet att fota en familj med fem generationer. Min superfina assistent Viktoria, som hjälpte mig så fantastiskt förra sommaren, ville att jag skulle fota hennes systerdotter och de 5 generationer som nu finns tack vare denna söta Lilly.

Jag vet faktiskt inte vem som charmade mig mest. Lilla Lilly eller Lilly den äldre… eller någon däremellan.

För alla generationer i denna familj är väldigt trevliga! Så möt Lilly och hennes familj; dvs Lilly själv, Lillys mamma (och pappa), Lillys mormor, Lillys mormors far och Lillys mormors farmor. Och åldersspannet är inte illa. Lilly den äldre är 99 år gammal, hennes son är en vital 80-åring, mormor är en ungdom på 60, mamma och pappa i 30-årsåldern och såklart Lilly själv, som var 3 månader när vi fotade.

Bäst av allt var förstås att Lillys pappa fyllde år samma dag, så jag fick jättegod tårta också. Bingo!:D

5-gen_015-gen_025-gen_035-gen_045-gen_055-gen_06

Nu hoppas jag att jag får fota denna härliga familj igen i sommar, när Lilly den äldre fyller 100.:DFör jag tror vi alla vill ha lite härliga bilder utomhus också!

Victoria - Tusen tack, Petra!!! Bilderna är fantastiska…

Kram

Victoria

Susanne - Härliga bilder men lilla Lily ser inte så värst nöjd ut med eventet! =)

Ingela - Underbar bild med händerna!

Lensbabie - Helt underbart vackra porträtt. Och mycket vackra bilder över lag.
Här lägger jag till en favorit i min lista :D

Mvh Lensbabie

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e