Att komma först är inte allt!

Jag är sedan många år medlem i Luleå Fotoklubb, men har varit en väldigt inaktiv medlem, även fast jag ansvarat för designen av deras fotokalender under många år. Det har blivit ännu mindre aktivitet sedan jag flyttat till Piteå. Klubben har så klart, som alla klubbar i Sverige,  ett klubbmästerskap där medlemmarna kan tävla med sina bilder. I år var det första gången jag ställde upp och då de nu har en klass för digitala bilder, så kändes det som självklart att jag skulle ställa upp. För jag har många digitalbilder.

Jag skickade in 4 bidrag och två av dem placerade sig bland de 15 bästa. Min bästa placering blev en hedervärd tredjeplats, då jag valt att bara visa bilder på människor. Och min andra placering var en elfteplats. Jag placerade mig också bäst av de få tjejer som deltog. Även om jag inte vann förstapriset så känner jag mig så otroligt stolt! Hade det inte varit för mina underbara kunder som låter mig fotografera dem, så hade jag inga bilder att delta med (eller jo, det hade jag väl, men just kategorin med människor är rätt liten). Så tack till er alla för att ni finns!:D

Här följer mina bilder som jag placerade mig med. Först bilden som kom 3:a, den söta Jimmy som bara var 16 dagar när bilden togs. Sedan bilden som kom på 11:e plats, med brudparet från i vårvintras, Tina & Shem.

3dePlats_Jimmy

11ePlats_TinaShem

L-L - Hej!

Åh vilka fina bilder du tar! Fick tips av en tjej på jobbet som hade koll på dig. Jag håller själv på att träna mig för att kunna starta eget som porträttfotograf, håller mest på med inredning annars. Så det blir nog en bana som stylist och fotograf. Jättekul att kika på såna duktiga fotografer som dig! Verkligen fina foton!

Kram L-L

Mona - Oh vilken söt bild på babyn. Hur underbar som helst!!!

Klubbmästerskap är kul! » Petra Halls blogg - [...] Att komma först är inte allt! [...]

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e