Ljuvligt i lila

I måndags hade jag ett jättekul uppdrag. Jag fick i uppgift att fota en mycket välbevarad och snygg 55-åring, Elisabeth. Hennes dotter och son anlitade mig som en del av hennes födelsedagspresent. Hon hade efter jobbet blivit hämtad av maken för att gå sminkkurs på Vejm och sedan skulle jag dyka upp hemma hos dem och fota resultatet.

Jag älskar överraskningar så det var så kul att få dyka upp och överraska med en massa fotoprylar. Jag hade med mig lite studioutrustning och några tyger som egentligen inte är till för att fotas med, men jag chansade då Elisabeths dotter skvallrat om att hon gillade lila färger (min favoritfärg också!).

Visst är hon snygg? Och visst är det svårt att tro att Elisabeth är 55 med den vackra hyn? Jag har alltså inte rört bilderna med någon typ av retouch i Photoshop, utan så här fin är Elisabeth! Man kan bli avundsjuk för mindre!:D

Grattis i efterskott Elisabeth, och tack till både dig och Lars för det goda sällskapet och fikat!

Elisabeth_01Elisabeth_02Elisabeth_03Elisabeth_04Elisabeth_05

Therese – Therre fotoblogg - Vad bra! Blev verligen pricken över i:et med den lila bakgrunden!

Gunnar Holmström - Du ÄR ett geni, det bekräftas hela tiden tycker jag!!!(Strunta i att jag råkar vara genetisk part målet!)

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e