En riktigt GOD jul önskar jag er alla!

Så här under vintern blir det väldigt lite bloggat, men jag vill i alla fall önska mina trogna läser en God Jul och hoppas att ni får allt vad ni önskat er av tomten (ni har väl inte glömt att äta upp gröten varje morgon?)

Så med detta vill jag önska er en God jul och delar med mig av den jultårta som vi smarrade i oss idag! Det var nästan synd att äta upp marsipantomten… för tänk om den riktiga tomten blir sur då? Och för er misstroende där ute, tomten finns visst! Det har min mamma sagt.:D

Jennifer [fotoblogg] - Dina bilder är helt fantastiska! Det ska bli grymt kul att läsa digital bildbehandling må jag säga ;)

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e