England – en fotosession med modeller

På onsdagen tillbringade vi i Manchester (inga bilder) med en av, i mitt tycke, världens bästa bröllopsfotografer, Joe Buissink, som pratade i flera timmar om sitt sätt att fota på, och sedan visade han fantastiska och rörande bilder på sina kunder.

Sedan på torsdagen så hade Zoe bokat in en fotografering med två signerade modeller. Hon frågade om jag hade lust att hänga med, och det hade jag så klart. Zoe hade ett tema i åtanke och klänningen som modellen bar var faktiskt Zoes bröllopsklänning som hon bar för 24 år sedan. Såå söt!

Det var ett kallt och blåsigt Liverpool vi fotade i, och jag beundrar verkligen modellerna som var så duktiga trots att det blåste småspik. Som fotograf rör man sig mer, och då håller man värmen lättare, men de stackarna stod ju mest stilla, så de kunde inte hålla värmen uppe på samma vis som oss.

Här nedan följer lite bilder från vår fotosession, både “behind the scenes” och några bilder på modellerna som jag också tog. Är inte Erkki söt som assistent, så säg, med tre gamla kameror och en ram runt halsen?:D

julie weisberg - I love this session you did with Zoe! You are truly gifted, Petra.

Louis Schroder - Very nice work Petra!
Louis

Chris Cabral - Love your work…though the words are not english your photos tell me what I want to hear.

Alicia Swedenborg - Ser ut som en superskoj pltåning! Massa fina bilder!

Melanie East - These are wonderful images *love* them :)

Alex Harrison - Gorgeous pictures Petra. I worked in Liverpool for 12 years and you’ve done a wonderful job capturing some of the lovely architecture the city has!

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e