Supermånen och pappa

Dessa två har absolut inget med varandra att göra, men jag ville posta två bilder ändå, så det får bli i samma post!:D

Efter vi hade kommit hem från England var det en såkallad Supermåne. Då månen ligger närmast jorden på 19 år, och den är cirka 14% större än normalt. Vi bodde på ett motell, så vi tog bara några snabba bilder ut genom hotellfönstret. Så inget märkvärdigt. Men jag gillar månen, så den får vara med här!

Sedan måste jag få dela med mig av en bild av min pappa. Min världens bästa pappa, som den 21 mars fyllde 70 år. Erkki och jag överraskade honom med ett besök, och det var den bästa överraskningen någonsin. Pappas blick var helt obetalbar när han förstod vem som stod bakom dörren. Stackars farmor (snart 99) som han pratade med i telefon, blev nog alldeles förvirrad, och förstod nog inget just då. Men pappas förtjusta utrop var obetalbart.

Grattis än en gång pappa! Jag älskar dig!

Gunnar - Det finns också en måne på farsgubbens baksida…! Tack för fina bilder från pappa Gunnar.

Zoe - I’m guessing this is your dad because I can see the likeness – he looks lovely!

Kristina i Lillpite - 2 helt underbara bilder! Älskar också månen, kanske man kan säga att jag är lite mångalen…

Väntar med spänning att du ska höra av dej ang. fotograferingen av mej och pappa.

Hälsningar // Kristina

Kristina i Lillpite - Såna underbart härliga bilder! Är också lite mångalen. Det är lite mystiskt och speciellt med månen…

Ser fram emot att du ska höra av dej ang. fotograferingen av mej och min pappa.

Hälsningar // Kristina

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e