Sara + James

Jag har varit urusel på att blogga, och det har varit väldigt tungt att jobba. Det har varit mycket med min egen hälsa, dödsfall i familjen och lite annat som gjort att jag inte har kunnat göra det jag borde.

Sara och James gifte sig i juli i Piteå Stadskyrka och de hade ett mycket elegant och vackert bröllop som var av högsta klass. Det jag minns mest, förutom att Sara och James var helt underbara att fota, var den fantastiska psalmsången i kyrkan. Jag hade gåshud över hela kroppen och var nära gråten många gånger. Så vacker har jag aldrig någonsin hört någon sjunga psalmer. Kanske inte konstigt då Sara är operasångerska och James är inte speciellt dålig på sång heller!:D

Jag har valt här att inte posta så många bilder, men det finns hundratals! Jag blev bara så inspirerad av James ståtliga hållning och höga hatt, att jag var tvungen att redigera några porträttbilder i gammal stil. Och då skär det sig om jag postar andra bilder som är lite mer moderna. Jag kanske postar ett till inlägg senare med andra bilder, bland annat från vigseln där det bara var jag som hade en kamera, alla andra gästers ögon var som klistrade på brudparet. Härligt!

Solveig - Grym du är syster!! Jag är stum av beundran! En sådan känsla du har fångat! Wow!! Hoppas du mår bättre nu! Kram

Therése - Så makalöst vackra bröllopsbilder. jag är helt betagen! :)

Matilda [myphoto.blogg.se] - De här bilderna gillade jag riktigt mycket, supersnyggt med den “gamla” känslan över sig. Passade brudparet perfekt som var klädda i samma stil. Supersnyggt!

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e