Therse och Mikael

Igår (fredag den 6 juni) på självaste nationaldagen sa Theres och Mikael ja till varandra i Öjeby kyrka. Jag hade förmånen att träffa detta goa par innan vigseln för att ta några porträtt av dem innan de lovade varandra trohet och kärlek. Vi belönades med varmt väder och solen tittade fram då och då också. Med andra ord, det var en perfekt bröllopsdag! Jag lockar med bara några få bilder (det finns många fler nämligen), för Theres hade nämligen en liten överraskning till Mikael på morgonen efter bröllopet. Då han fick ett antal boudoirbilder som jag och Theres tog för någon månad sedan, så att Mikael skulle få en fin och väldigt personlig morgongåva. Så därför kommer här ett litet smakprov från bröllopsbilderna och även smakprov från Theres boudoirsession (de vågade får Mikael njuta av alldeles ensam).  Grattis och massor med lycka till önskar vi er båda. Och vi hoppas att allt går bra även med det väntande knytet som ligger under Theres hjärta och växer sig stor.  Ja, sen var det vackra Theres när vi fotade på Stadshotellet i Piteå i början av maj. Är hon inte vacker?!! De svartvita bilderna gör inte hennes fantastiskt blå ögon rättvisa, men det är något som Mikael får njuta av istället.:)

Anneli Niemi - Det var det vackraste bilder jag sett på ett brudpar(Therese & Mikael). Vilket brudpar sen (super snygga modeller). Snygg omgivning för bra bilder också.

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e