Jag vill gå på cirkus!

Idag när maken kom hem från jobbet sa han att cirkus Maximum hade några av deras djur ute på “luftning”. Så eftersom jag ändå skulle hämta ut ett paket på ICA så tog jag med kameran utifall att jag kunde ta några bilder. Men precis när vi kom dit så höll de på att ta in kamelerna (och någon dromedar) för att förbereda deras föreställning.

Jag har så otroligt många härliga minnen från min barndom med cirkus och kommer så väl ihåg när Cirkus Scott var här uppe och hade härliga föreställningar. Jag frågade maken om han var sugen på att gå på cirkus och han rynkade på näsan och sa nej, och pekade på den jättelånga kön som ringlade sig fram till kassorna för att komma in.

Så istället får jag nöja mig med en snabb bild tagen av den sista kamelen som gick iväg in till cirkusen (han eller hon var mycket nyfiken på mig när jag tog lite bilder). Visst ser det lite härligt ut med cirkustältet uppspänt och med publiken som väntar på att få komma in?

Jag behandlade bilden med lite antik effekt, för att det känns som det var många år sedan jag gick på cirkus sist (det är säkert över 35 år sedan!). Kanske nästa gång….. *drömmer sig bort*

Om nu någon undrar varför jag postar en massa djur på bloggen och inte bara brudpar och porträtt. Jag känner att jag måste göra något för mig själv också, och jag behöver ibland en lite paus från att redigera bilder. Jag håller på med bröllopsbilderna jag tagit tidigare under månaden och hoppas kunna ladda upp dem snart i brudparens gallerier. Så en liten kamelpaus tyckte jag kände passade bra idag.:D

Ellinor - Vilken underbar bild! Kameler är ju för söta!

zofia - Hi Petra! No idea there were camels in Sweden?! Love you babe!!
Z

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e