Nyheter under 2009!

 

I år kommer mina brudpar att kunna välja färdiga paket (se prislistan) för att lättare plocka ihop ett paket som passar dem och deras plånbok. Allt från 2 timmars porträttfotografering till bevakning under hela dagen, med allt från förberedelse till flera timmar under festen. 

Jag tror att dessa nyheter kommer att bli spännande för mina brudpar, då de kan välja färdiga paket och även kunna dra nytta av mina kunskaper inom andra områden än bara mina kunskaper som fotograf. Givetvis kan man plocka ihop ett eget paket, men de  färdiga paketen är utformade efter de mest populära valen och är mer prisvärda än att plocka ihop egna paket.

Album är den stora nyheten för i år!

Under 2009 blir det premiär för album i två olika storlekar till mina brudpar. Ett vackert läderinbundet album som är specialdesignat av mig (individuellt för varje brudpar). Eftersom jag även håller på med grafisk design, så tror jag detta kommer att bli något alldeles extra. 

I det mindre albumet (20 x 20 cm, som ingår som standard i Silverpaketet) finns 20 sidor och rymmer minst 40-50 bilder, lite beroende på hur designen ser ut. Det större albumet som ingår som standard för Guldpaketet är 25 x 25 cm och har 30 sidor med plats för minst 60-75 bilder. 

album_02album_01

Bilderna här visar mitt provalbum som är 20 x 20 cm. 

Albumet kommer i en fin paketering så att det ska hålla länge och klara tidens tand utan problem. För Silverpaketskunderna finns även möjlighet att uppgradera till det större albumet för en rimlig penning och för Bronspaketskunderna finns också möjligheten att köpa album som tillval (se prislistan).

Alla bilder på skiva

En annan – lite mindre – nyhet är att det nu i Guldpaketet ingår en skiva med alla digitalbilderna (som de presenteras på webben)  i högupplöst format. De är till stor del oredigerade (förutom de bilder som beställs som förstoringar och de bilder som kommer i albumet), så det rekommenderas ändå att brudparen köper förstoringar av mig, så att de får den rätta “Petra-looken” på bilderna. 

dvdskivan

Silver- och Bronspaketskunderna kan köpa dessa skivor med alla bilder som tillval till sina paket (se prislistan för respektive priser), då det bara är Guldpaketet som får skivan i sitt paket.

Bonusprogram på tackkortsbilder

För att göra det lite billigare har jag infört ett bonusprogram för de som köper bilder till sina tackkort (jag rekommenderar förresten det fantastiskt fina företaget http://www.kortdesign.se/ för allt som gäller kortdesign till inbjudningar, placeringskort, tackkort, mm.) De första tio kopiorna betalar ni fullpris för, sedan betalar ni som mest 25% av fullpriset för resterande kopior. Silver- och Guldpaketskunderna får dessutom en liten rabatt på fullpriset också, så det lönar sig att satsa på dessa paket i längden. Se prislistan för fullständiga priser.

Begränsat antal bröllop under 2009

I år kommer jag att begränsa antalet bröllop jag fotar, eftersom jag kommer att spendera mer tid på att designa album och på så sätt ge mina kunder en bättre service. Jag kommer att fota max 10 bröllop under hela 2009, så för att försäkra er att jag kan fota er på  just ert datum bör ni boka i tid.

Har ni frågor angående detta, eller andra frågor, så är ni hjärtligt välkomna att höra av er.

Jag vill avslutningsvis önska alla mina kunder (gamla som nya) ett riktigt gott nytt år!

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e