Nyheter inför 2010

Det börjar närma sig tid att planera inför säsongen 2010 och jag har ett par nyheter att berätta. Kanske inte världsomvälvande nyheter, men intressanta ändå!:D

Den viktigaste nyheten för dig som planerar bröllop är att jag inte kommer att höja mina priser inför 2010. Jag har hitta en nivå som nu fungerar bra för mig och någon höjning för 2010 ser jag inte gagnar mig eller mina kunder. Så jag kommer bara att byta årtal på min prislista inför nästa år, och laddar du ner den aktuella prislistan nu, så blir det inga förändringar eller överraskningar. En uppdaterad prislista (med nedanstående nyhet) kommer under hösten/vintern.

En mindre nyhet, men ack så rolig är att jag istället för att skicka en CD eller DVD med högupplösta bilder till mina guldkunder, eller kunder som köper högupplösta bilder som komplement till sina paket (brons och silver) nu kommer att få bilderna på en supersnygg USB-sticka. Eller vad man ska kalla det, för den är inte riktigt som alla andra “stickor”? Jag älskar den och jag hoppas att detta kommer att locka till att fler vill ha sina minnen på detta hjärtliga minne (usch vilket dåligt skämt!):D

Brudpar som fotats före 2008 års säsong får förresten får en sjysst rabatt på sina högupplösta bilder nu, om ni vill köpa loss era digitala bilder och också få denna söta USB-sticka. Kontakta mig för ert pris, ni kommer inte att bli ledsna! Ska försöka skicka ett mailutskick till mina brudpar 2005-2007 innan årets utgång, om jag hinner och har aktuella adresser. Har ni inte fått något mail före nyår, så kontakta mig!

Sedan vill jag förstås påminna om att den 10/10 -09 så avslutas tävlingen för att vinna en kraftigt rabatterad lifestyle fotosession. Så har du inte skickat in ditt bidrag ännu är det hög tid. Läs mer om tävlingen här. Glöm inte att läsa på reglerna och snälla, skicka in massor med bidrag nu!!;)

Nedan en bild på mina USB-hjärtan som numera kommer att vara “värd” för de högupplösta bilder som finns att köpa eller ingår i guldpaketet. Är de inte söta, så säg?!!

USB-Heart

Maria - Vilket underbart minne! =D

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e