Höstpromenad

För två veckor sedan var Erkki och jag ute och åkte lite i höstvädret, för att prova hans nya kamera. Vi åkte till Rosfors, som jag inte har varit och besökt på år och dag. Det var lite fel tidpunkt på dagen (och året), men det var ändå väldigt vackert där.

Eftersom jag inte postat så mycket på bloggen på senaste tiden, så tänkte jag posta några favoriter. Jag hoppas få lite tid för att fota snart, då jag har lite abstinens och sitter mest och jobbar vid datorn. Så här kommer några höstbilder från ett frostnupet Rosfors utanför Piteå. Håll till godo.

Rosfors_01Rosfors_02Rosfors_03Rosfors_04Rosfors_05

Solveig - Vackra bilder! Den sista med vattnet gillade jag bäst,det rinner så mjukt och vackert! Hade du med stativ när du gick ut på promenaden?

Petra Hall - Tack Solveig. Jag trotsade alla odds och använde inte stativ. Jag lutade kameran på en sten för stabilitet istället.

Gun - Härliga höstbilder! Nu ligger 6-7 cm snö över allting ?

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e