Anna Toresdotter

Den mycket begåvade konstnärinnan Anna Toresdotter bad mig ta några snabba porträtt för någon vecka sedan, bilder som hon kan använda i olika sammanhang i sitt konstnärskap och inför olika föreläsningar. Jag har fotat henne tidigare och hon är så otroligt vacker och kul att jobba med.

Denna snabba bild är bara en av många bilder. Jag ville leka lite med bildbehandlingen av denna bild, men Anna får så klart lite mer vanliga bilder också.:D

anna_toresdotter

Tack Anna för att jag fick träffa din härliga familj också, och jag lovar att komma ner och hälsa på i Åkersberga och fota ditt fantastiska hus!

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e