Våren i Sverige

Det är fantastiskt hur avlångt vårt land är! Jag älskar Norrbotten, men just i april känns det rätt långt till sommaren. Jag är nere på västkusten och kan konstatera att det skiljer rätt mycket mellan Nord och Syd. Ta bara dessa två bilder som exempel.

Denna bild togs den 12 april i Jävre utanför Piteå. Snön smälter i massor, men det är svårt att avgöra från denna bild.

spring_01

Tio dagar senare åker jag ner till Göteborg och möter denna syn. Ett vackert japanskt körsbärsträd i full blom! Man blir lycklig i hela kroppen när man ser dessa fantatiskt rosa blommor mot en klarblå himmel.

spring_02

Men jag har fått rapporter hemifrån om att våren är på väg med stormsteg. Så jag ser fram emot att komma hem till lite mer grönska och blommor än det var för två veckor sedan!:D

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e