Kattsjukhuset

Det har varit hektiska dagar den senaste veckan, då båda mina katter (Siameserna Sam och Suzy) blev magsjuka. Jag ska inte gå in på alla detaljer, men det har varit mycket att torka upp från golv, mattor, soffor, osv. Så mycket att katterna varken åt eller drack något. I lördags så åkte jag första gången till Djurkliniken i Öjebyn med katterna, för att få en utvärdering av deras hälsa. Då fick de en första dos med vätska under huden. Sedan tillbaka på måndag igen, för ytterligare undersökning (blodprov, röntgen) och lite mediciner och mer vätska under huden. Blev det inte bättre skulle vi komma tillbaka igen idag, på onsdag, och det fick vi göra. 

Sam fick dock godkänt då han börjat äta och dricka igen utan att det kom upp samma väg som det kom ner. Värre var det för min lilla flicka Suzy, som var så uttorkad och eländig, då hon inte fått behålla något hon ätit eller druckit under tisdagen. Så under dagen idag (onsdag) fick hon ligga på sjukhus med dropp och även där hade hon mått dåligt, men fick ändå komma hem på eftermiddagen för övernattning hemma. I morgon, torsdag, måste hon dock tillbaka igen för lite mer behandling.

Det var en ytterst upprörd dam som kom hem i eftermiddag, med droppnålen fortfarande på plats på frambenet. Än så länge har hon dock inte lyckats få bort tejpen, så vi får väl se om det sitter kvar till i morgonbitti. Men visst är hon söt ändå, min lilla sjukling?

sick_kitty_01

Sam är dock lite skeptisk till all uppmärksamhet syrran fått idag. Han mår ju prima (eller i alla fall mycket bättre än tidigare) och vill ha allas uppmärksamhet. En typisk bild på Sam när han ser sådär extremt skeptisk ut (annars är han faktiskt väldigt söt!) bjuder jag på här. Visst är han rätt söt ändå, trots sin mulna min?  :D

sick_kitty_02

Det känns skönt ändå att det är på rätt väg med båda katterna, för på lördag ska jag ner till Byske och fota försommarens första brudpar. Det ska bli jättespännande, då jag inte varit i Byske på många år och aldrig i deras vackra kyrka. Så håll utkik på bloggen under nästa vecka, då dyker det nog upp lite bilder från lördagens fotografering.

Anneli - Usch vad tråkigt det är när ens små älsklingar mår dåligt! Jag hoppas verkligen det löser sig på allra bästa sätt för Suzy! Jag har haft en kisse som matvägrat och fått anorektiska känslor och beteenden och det är inte lätt att komma över. Jag håller håller tummarna för dem båda!!

jag har förresten också mitt första bröllop på lördag som jag ser framemot också! Lycka till med ditt! Ser med spänning fram emot resultatet!!

//Anneli

emmy - söta missar!

Men du! Byske!! :) Jag är född i Byske, eller ja, ske-å BB då, men min pappa och farmor är därifrån. Farmor bor fortfarande kvar. Vi hade stuga i Furuögrund fram tills ett par år sedan, så jag har tillbringat många sommrar där.
Byske kyrka är den vackraste som jag vet! Jag har bestämt sedan jag var 10 typ att jag minsann ska gifta mig i den! :)
Ska definitivt hålla utkik efter dina bilder!!

Camilla Dahlin - Stackarna! Skönt att allt gick bra i allafall. :-) Ser verkligen fram emot bröllopsbilderna Petra, du är kanon vet du!

Vänliga hälsningar

Camilla

Marie - Hej!
Hur är det med dina kissar? Min katt har också problem med magen. Han äter kortison varannan dag så han inte börjar kräkas.

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e