Villa Tui – publicerade bilder

För några veckor sedan fotade jag det fantastiskt fina huset Villa Tui i Hortlax för onlinemagazinet Byggahus.se och visade några smakprov här på bloggen. Idag lades den sista artikeln av tre upp på deras hemsida, så jag tänkte länka till artiklarna, så ni får läsa dem, och se de bilder som blev publicerade tillsammans med artiklarna. Sedan bjuder jag på några ytterligare bilder, här, som inte visats tidigare.

Del 1: Energieffektivt Feng Shui-hus

Del 2: Huset självförsörjande på el

Del 3: Inredning i Feng Shui-huset

villatui_01Huset värms upp till stor del av solvärme.

villatui_02Ägarna, Joakim och Maria.

villatui_03Vardagsrummet från hallen.

villatui_04Ljuvlig säng och stor walk-in-closet.

villatui_05Det vackra badrummet i sten och trä med duschar och bubbelbadkar.

Malin - Vilket härligt hem!
Snygga och inspirerande bilder som vanligt!

Anna Hansson - Hej!
Mitt namn är Anna Hansson och fick din blogglänk postad via min syster. Hon tyckte hon kände igen någon på bilden i din blogg och det visar sig vara en gamal kär vän till mig, Maria! Men så kul och få se bilder från deras hus – det är ju toppenfint! Om du läser detta Maria, vi kommer uppåt igen i sommar, då räknar vi med att få komma och hälsa på er!

Otroligt fin blogg förreseten!

Hälsningar
Anna

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e