Väskan är packad och jag är redo!

Idag har det varit en väskpackardag. Dvs jag har packat min fotoväska och sett till att alla batterier är laddade, att alla minneskort är packade, osv. Och eftersom det är ett rätt tråkigt jobb, så tänkte jag att jag skulle göra det roligare, så därför roade jag med att göra en så kallad stop-motion-video. Dvs man tar ett gäng stillbilder som man sedan bygger ihop till en video.

Så nu vet ni hur jag gör när jag förbereder mig inför ett bröllop. Jag packar allt på under 20 sekunder.:D

Elenore - Haha vilken rolig video! Och shit va’ mycket utrustning du har!!

Brudparet Wiking - Vi kan knappt vänta tills vi får se bilderna :) Tack så mycket för igår, du var verkligen kvar länge på festen :)

ulrica - Hihi, vad roligt att se :) .
Jag måste passa på att få ett tips.. hur många minneskort har du med dig? Antal gb? Jag har precis shoppat på mig några fler men det är alltid bra att höra hur andra gör.

Ha en jättetrevlig helg.
mvh. Ulrica

Petra Hall - Ulrica, jag gjorde av med drygt 33,3 GB sist (12 timmar) och har med mig det dubbla, utifall at något kort är trasigt, osv. Jag har alltid backup på allt!

*Mette* - Aaaa, hahahaha!! Underbar!

Susanne - Kul att se att du blir packad så fort…. hmmm…nåt blev fel där :-)

Såg att du gett dig på den tuffa uppgiften att köra en retusch-serie på Fotosidan, modigt på min ära! Jag håller också på att planera en lite skönhetsretusch-”skola” i bloggen och att det är ett brännbart ämne har jag också förstått även om en del av mina läsare är i 12-15 årsåldern med Kissie, Dessie och Pussie?! som största idoler… och inte så mycket för ett “naturligt” resultat om vi säger så :-)

Tusen tack för hjälpen jag fick i min fototävling för ett tag sedan, kan vara så att jag hör av mig igen framöver då jag har lite kuliga foto-tävlingsidéer i bakfickan.

Ha det gott i försommarvärmen..(som jag hoppas har kommit upp till dig också!)

Hälsningar
Susanne

Petra Hall - Tack Susanne. Jo, den artikelserien gick i Fotosidans magasin under förra året. Att den inte översätts lika bra på webben är sorgligt, då man måste vara extra tydlig i tryck, för att man ska se ändringarna. Och jag påpekar dessutom det i en av mina kommentarer och även i slutet av artikel 2 att man ska hålla tillbaka lite. Det handlar inte om snedvridna skönhetsideal, utan att fixa småproblem – där bland annat fotografen klantat sig.

Marie - “skratt” Gud vad kul! Önskar att jag också var så snabb :)

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e