Anna och Tore

Ytterligare en Far & Dotter har jag hunnit med. Den duktiga konstnärinnan Anna Toresdotter och hennes far ställde snällt upp att fotograferas också till mitt projekt. Jag åkte därför upp till Luleå när Anna var och hälsade på sin mor och far tidigare i höst. Det blev först lite trevligt samtal med gott fika, och sedan vandrade vi ner på bryggan som ligger nedanför föräldrarnas villa, och njöt av utsikten.

När vi hade fotat klart (och berättat dåliga historier) gick vi upp igen och jag fick syn på en gitarr som låg på soffan. Så jag bad Anna och Tore att sätta sig och spela och sjunga lite för mig. Det hade spelat förr, det märktes. En väldigt trevlig avslutning i föräldrarnas vackra vardagsrum. Tack Anna och Tore för att ni vill vara med i mitt projekt!

Heather Z - These are lovely, Petra! Their family must treasure them!

Micah Carroll - Hello there,

I just found you on the DWF and I thought I’d swing by and take a look at your work. I really enjoyed your photographs, keep up the great work!

Best regards,

-Micah

julie weisberg - I love these photo’s of the hippest father and daughter ever! I’m loving their outfits and the beautiful place!

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e