Essence Vitae – Jocelyn och hennes tjejer

Den 20 februari fotade jag underbara och starka Jocelyn från Ghana och hennes två döttrar Daisy och Victoria. Jocelyn kom till Sverige för att slutföra sin professorsutbildning (ett samarbeta Luleå Tekniska Universitet har), med sig hade hon sina döttrar och hemma i Ghana stannade maken och äldsta sonen där de jobbar respektive studerar. Tyvärr fick Jocelyns studier ett avbräck, när hon diagnosticerades med bröstcancer. När jag fotade tjejerna så hade hon bara varit hemma i några dagar efter en längre sjukhusvistelse, så hon var ganska trött. Men det märks hur hon njuter av att det finns liv och rörelse omkring henne och att hon får vara med sina tjejer utanför sjukhuset.

Väninnan Stina kontaktade oss på Essence Vitae och hon har också varit ett stort stöd för Jocelyn, tillsammans med andra vänner som hjälpt till att ta hand om döttrarna när deras far var tvungen att återvända till Ghana för att jobba. Stina kom också på att barnen skulle få baka lite när jag var där, så det blev ett himla liv. Otroligt kul!

Här är ett litet smakprov från vår fotografering.

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e