Fotoböcker ger mervärde

Jag ville bara skriva ett lite blogginlägg om hur viktigt jag tycker det är att leverera en produkt när jag fotar mina bröllop. Trots att vi lever i en digital värld, så är det sällan att vi gör något med våra digitala bilder, trots att vi kanske har tusentals av dem. De bara ligger där på en hårddisk. De blir inte ens utskrivna.

Ssom fotograf säljer jag gärna digitalbilderna också (som levereras på ett USB-minne), men jag vill att min produkt till mina kunder är, förutom fina bilderna i sig förstås, en fotobok att minnas sitt bröllop med. Det är lättare för vänner och familj att få ett grepp om hur bröllopet var när de får se bilderna färdigförpackade i en snygg fotobok.

Förra året introducerade jag en ny leverantör, som ger ännu mer lyxkkänsla. Det blev en liten överraskning för mina kunder, som förväntade sig en annan typ av fotobok som jag visat. Men denna är lyxigare, har tjockare blad, och kunderna har större möjligheter att välja omslag. Nedan visar jag bara ett smakprov, men valen är oändliga och det går att välja mellan läder, konstläder, trä, metall och förstås vanliga fotoomslag.

Då böckerna blev så omtyckta kommer mina bröllopskunder även detta år få dessa fina böcker. Och jag uppmanar er som inte bokat fotograf ännu att höra av er så ni får komma och känna på ett exemplar. Jag lovar, denna bröllopsfotobok kommer att överlämnas till era barn och barnbarn. Minnen för många generationer framåt!

Alla fotoböcker levereras dessutom i ett läckert etui, för att skydda boken mot smuts och damm.

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e