Astrid 1 år

Jag är så dålig på att blogga nuförtiden. Men nu ska jag försöka blogga lite i alla fall, och det med besked!

Detta är Astrid, som är dotter till mina vänner Cissi och Mattias. Jag fotade Astrid när hon låg i mammas mage och när hon var ganska nyfödd också, så detta har blivit en mycket trevlig tradition!

När Cissi frågade om vi inte kunde fota lite då Astrid hunnit bli 1 år, så började hjärnan jobba hårt. Vi skulle ha ballonger och vi skulle ha tårta, bestämde jag! Och så blev det. Astrid var överförtjust i ballongerna (och hon fick så många hon kunde bära med sig hem, enligt rykten lever minst en av dem fortfarande) och hon verkade gilla mina kunskaper i bakning, för hon åt med förtjusning den gräddtårta jag gjort speciellt för henne.

Här är ett litet urval av bilderna som jag tog. Visst är hon söt?!

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e