Pappa och jag ställer ut

Förra söndagen hade vi världspremiär på vår utställning ihop. Det blev inte riktigt som jag planerat, med temat far och dotter, rent bildmässigt, men det projektet är pågående, så det kommer kanske en utställning senare. Utan som gemensam utställning med pappa valde jag att visa ett urval av mina porträtt och bröllopsbilder jag tagit under åren, som komplement till min fars härliga och färgsprakande bilder. Som det skrevs i tidningen “Norran” (Norra Västerbotten), Gunnar Holmström målar känslor medan Petra Hall fotograferar dem.

Utställningen pågår ytterligare en vecka, fram till söndag den 29 april, så har du vägarna förbi Nordanå i Skellefteå, så gå förbi konsthallen och ta en titt! Men det finns en ny chans, i lite mindre skala, när vi ställer ut i oktober (6-26 oktober) i Öjebyns konsthall, om ni inte hinner med denna gång.

För mig var det också premiär att ställa ut bilder överhuvud taget. Pappa har ju 50 års vana och jag ingen alls i såna här sammanhang, förutom de gånger jag varit med pappa när han ställt ut, men då förstod jag inte alls något av själva processen. Så det var lite nervöst. Men jag kunde lita på pappas vana och vi jobbade fantastiskt bra ihop när vi hängde utställningen. Det var som vi båda kände att våra bilder “gifte” sig bra ihop, så därför blev det aldrig några diskussioner om hur vi skulle hänga bilderna.

Nedan följer lite bilder från programblad, när vi hänger och så klart lite från utställningen innan folket strömmade till för vernissagen, och lite mingel. Jag tror inte jag behöver förklara så mycket.

Artikeln i PT går att läsa här, och artikeln i Norran kan du läsa som pdf här.

Magnus Norberg - Extrema Kontraster skriver Norran.
Ett extremt bra ordval ;)
Men Petra Wow man blir imponerad vilken utställning !!
( Känner inte din far men hälsa!)

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e