Om Petra Hall

Jag heter alltså Petra Hall och har fotograferat en mängd bröllop och min stil vill jag beskriva som full av humor, romantik och passion. Det jag vill förmedla i mina bilder är er brudparens kärlek och glädje under deras stora dag, och inte bara ta bilder där de snällt tittar in i kameran. Jag vill vara med på brudparets stora dag med min kamera, vare sig det är under några timmar eller hela dagen.

Min hemsida hittar du här: http://petrahall.se/ (en aktuell prislista för 2011 kan du ladda ner här.)

Redan som 8-åring var jag intresserad av fotografering, men det dröjde ändra fram till våren 2005 innan jag fastnade för just bröllopsfoto. Tack vare vänliga påtryckningar från mitt första brudpar har nu bröllopsfoto blivit min passion! Jag bor numera i Piteå, Norrbotten, men reser gärna runt hela länet och givetvis även utanför landets gränser med mina kameror för att kunna fotografera i nya miljöer..

Jag fotar även vackra boudoirbilder till morgongåvan, -må-bra-present till dig själv, eller varför inte en så kallad Trash The Dress (TTD) där jag tar lite tuffare brudporträtt efter bröllopet där gränserna tänjs och vi fotar i tuffa miljöer. Givetvis tar inte klänningen skadad, om du inte vill det!

Jag fotar också annat än bröllop, så kontakta mig gärna om ni har behov av en fotograf med stor passion för vackra och hållbara bilder.

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e