Pretty in pink

Ibland blir man sådär galet överförjust när man har ett motiv som inte har en och samma min en enda sekund. Det är både svårt och extremt kul att fotografera! Denna söta blomsterflicka bjöd på stor show efter bröllopet mellan Sara och James som jag postade om i det förra inlägget. Hon ville först inte vare med på gruppbilderna med familjen, men hon fångade mitt hjärta totalt när hon ändå lyckades bli övertalad att “posera” för fotografen. Jag var snabb, och hann fånga ett tjugotal bilder där inte en enda bild har samma uttryck. Kul! Visst är hon söt, den lilla tjejen i rosa?:D

Gunnar - Du klarar att fånga det oftast ofångbara! Underbart – tack!!

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e