Familjen Berglund

I somras åkte vi förbi Bjästa, utanför Örnsköldsvik, och övernattade hos mina kusiner. Min kusin Anders och hans söta två döttrar, Alice och Julia väldigt begåvade med en fotboll. Anders tränar dessutom tjejlaget, så det kändes naturligt att förutom ta några familjebilder med alla i familjen (inklusive mamma Monica), att ta några bilder för mitt projekt, Far & Dotter, och med tema fotboll. Projektet har dock fått lega lite på latsidan, men det är ett pågående projekt, så fler bilder kommer att tas, och till slut blir det nog en fin utställning av bilderna, på något vis.:D

Här är i alla fall familjen Berglund, min goa kusin och hans ännu finare familj.

Tess - Jättefina familjebilder :D !

Graham Eariss - Love these natural looking family photographs, wish I could read the words but the images tell the story.

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e